Skraplotter

I dagens läge kan man alltså spela skraplotter om pengar online och inte bara fysiska lotter i butik. Detta har gjort, som ju ökad tillgänglighet ofta gör, att fler spelar skraplotter och det har tillkommit en hel del nya lotter på marknaden.

Företagen som ger ut lotterna gör verkligen allt för att folk inte ska tröttna i form av oändlig variation och den ena lovar vara vinstrikare än den andra, hela tiden. Att skrapa lotter på nätet verkar kanske inte alls lika roligt som en fysisk lott men faktum är att det kan vara precis lika roligt. Om du tror att det bara är Svenska spel som har skraplotter online så tror du fel, idag finns det flera hundra olika från olika företag.

Något som jag personligen tycker är det som gör att det blir extra kul att skrapa online är att man ibland kan använda olika ”verktyg”. Man kan då välja hur man vill skrapa sin virtuella lott, med en guldpeng, en enkrona eller något annat roligt. Sedan kan man skrapa genom att dra ”verktyget” med muspekaren över det fält man vill skrapa och samtidigt hålla inne musknappen. Nästan precis som i verkligheten, jag tror att det är denna innovativa design bland annat som gjort att skraplotter kunnat slå så bra som de har gjort även på Internet.